Zum Schwarzenvenn 3A, 4770 Deidenberg

Tel. +32 (0)80 643 560

Exclusief in Oost-België, alleen bij ons!

Onze Escape Games combineren de beste elementen van speurtochten, GPS geocaching en live escape games met de nieuwste augmented reality technologie om een nieuw GPS outdoor teamspel te creëren. Wil je eens ontsnappen aan het dagelijkse leven? Gewapend met een Ipad en ons Action Pack (tas met speciale spelbenodigdheden) sturen wij u op een avontuurlijke speurtocht door onze omgeving. Samen met je team ervaar je een nieuwe dimensie van spelen: Navigeer met behulp van de GPS naar de ratsellocaties en los samen als groep spannende en lastige opdrachten op. Maak slim gebruik van de verschillende voorwerpen in het Action Pack en los lastige opdrachten op met hun hulp. Dompel je onder in een nieuwe wereld en ervaar hoe fictie en werkelijkheid in elkaar overgaan. Beleef een onvergetelijk avontuur met familie, vrienden of collega's. Als weekendbelevenis, familie-uitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje - deze ervaring zul je zeker niet vergeten!


Wie kan deelnemen? Eigenlijk iedereen - kinderen onder de 14 jaar moeten altijd begeleid worden door een volwassene. De spellen zijn geschikt voor 10 jaar en ouder, maar met de hulp van een volwassene kunnen jongeren zeker een groot deel van de ratsels oplossen.

Kies uw ervaring

HET MAGISCHE PORTAAL

9 raadsels - Max. 2 uur speeltijd

Spel introductie

Wij raden 5-7 spelers per tablet aan

Prijs per tablet (groep)

Geschikt voor kinderen van 10 - 14 jaar

vanaf

99,90€

Magische poorten bestaan al sinds mensenheugenis en verbinden onze wereld met de parallelle wereld van Avoria. Portaalwachters zorgen ervoor dat de poorten goed beveiligd zijn. Maar een van de portaalwachters is in een magische slaap gevallen - en nu stromen kwaadaardige wezens naar Avoria. Los puzzels op in betoverde plaatsen en verzamel genoeg kristallen om het Magische Portaal opnieuw te sluiten en de wereld van de ondergang te redden.

OPERATION MINDFALL

10 raadsels - Max. 2 uur speeltijd

Spel introductie

Wij raden 5-7 spelers per tablet aan

Prijs per tablet (groep)

Geschikt vanaf 14 jaar / Advanced

vanaf

129,90€

Wij zijn W.I.S.E.: een onafhankelijke, internationale inlichtingenorganisatie die op het hoogste niveau van geheimhouding opereert om de wereld tegen gevaar te beschermen. Onze bronnen melden dat het geheime onderzoeksbedrijf Spider Technologies een mind control virus heeft ontwikkeld en al 20% van de wereldbevolking heeft geïnfecteerd. Moorden, politieke beslissingen, koopgedrag - mensen kunnen beïnvloed worden in bijna elke denkrichting. Een ongelooflijke macht. Om Spider Tech te stoppen, hebben we "Operation Mindfall" gecreëerd en jullie als agenten gekozen. Jullie taak: jullie moeten een tegengif vinden en Spider Tech stoppen! Lukt het jullie binnen de gestelde tijd?

BLACKOUT

12 raadsels - Max. 3 uur speeltijd

Spel introductie

Wij raden 5-7 spelers per tablet aan

Prijs per tablet (groep)

Geschikt vanaf 18 jaar / Pro

vanaf

159,90€

In ons nieuwe outdoor ontsnappingsspel Blackout is je stad gehackt door een onbekende groep hackers, met als gevolg een van de grootste bedreigingen van de moderne tijd: een blackout! Het resultaat is de volledige ineenstorting van de moderne wereld zoals we die kennen. Zonder dat de bevolking het weet, draait je stad al op noodstroom. Je hebt slechts 2 uur om de hackers te stoppen, de stroom te herstellen en de grootste ramp in de moderne geschiedenis te voorkomen! Veel succes! Over en uit.