Zum Schwarzenvenn 3A, 4770 Deidenberg

Tel. +32 (0)80 643 560

LET’S PLAY

Actionzone is al 15 jaar de nr. 1 belevenis voor jong en oud in Oost-België, niet zo ver van de Nederlandse grens in de Euregio

PAINTBALL

KIDS - SOFT - 14+

BUBBLESOCCER

MINI - MIDI - MAXI

ESCAPE GAME

Magic Portal - Operation MINDfall - BLACKOUT

E-SCOOT

75 – 90 Min.

ARROWTAG

MINI - MIDI - MAXI

BIKE

Mountainbike - E-Mountainbike - E-Citybike

VRIJGEZELLENFEEST

PAINTBALL – BUBBLESOCCER – ESCAPE GAMES – ARROWTAG

BUSINESS

BEDRIJVEVENTS & TEAMBUILDING

COMBIDEALS

Combineer en bespaar

WAT ANDEREN ZEGGEN:

Actionzone is al 15 jaar de nr. 1 belevenis voor jong en oud in Oost-België, niet zo ver van de Nederlandse grens in de Euregio

Sinds 2008 hebben we het onze missie gemaakt om onze klanten te inspireren met actie, plezier en adrenaline en om een onvergetelijke ervaring te creëren voor de meest uiteenlopende gelegenheden.


Ons doel was, en is nog steeds, het creëren van een paradijs voor avonturiers. Bij ons kun je jezelf trakteren op een vakantie van het dagelijkse leven, jezelf onderdompelen in nieuwe werelden en verder groeien dan jezelf.


Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van teambuildingevenementen, vrijgezellen- of vrijgezellenfeesten, club- of familie-uitstapjes en actievolle dagen met vrienden. Desgewenst organiseren we een paar uur plezier, een hele dag met een BBQ of zelfs een heel weekend.


Ons outdoorpark ligt tussen Malmedy en St. Vith in de Belgische Eifel, dicht bij de Duitse en Luxemburgse grens. Vanuit Aken, Maastricht, Luik en Bitburg zijn we in minder dan een uur te bereiken. De steden Keulen, Luxemburg en Trier zijn minder dan 90 minuten van ons verwijderd.

  • Paintball: Hier in België kunnen kinderen paintball spelen vanaf 6 jaar. Wij bieden voor elke leeftijdsgroep een passend format, zodat plezier ook voor de allerkleinsten gegarandeerd is en het voor iedereen een onvergetelijke ervaring wordt! Drie themavelden staan tot uw beschikking op een totale oppervlakte van meer dan 20.000m2. Bij ons spelen groepen vanaf 8 personen altijd uitsluitend onder elkaar!
  • Bubble Soccer: De ultieme fun-ervaring voor iedereen! Niet alleen de deelnemers komen hier aan hun trekken - ook voor toeschouwers is bubbelvoetbal absoluut leuk.
  • Escapegame: Onze interactieve speurtocht combineert functies van Geocaching en Live Escape Room - deze combinatie is exclusief bij ons verkrijgbaar in Oost-België.
  • Arrow Tag: Arrow Tag is als "trefbal" - in dit geval is de bal vervangen door een pijl en boog.
  • E-Scoot Verken de Wolfsbusch, een van de mooiste bossen in Oost-België, op onze elektrische scooters en geniet van een milieuvriendelijke rit door schilderachtige landschappen. Of het nu steile paden, rotspaden of zelfs modderige paden zijn - de e-scooters gaan elke uitdaging moeiteloos aan, terwijl jij volop kunt genieten van de ongerepte natuur.
  • Bike: Of het nu gaat om een ontspannende rit over een van de speciaal aangelegde fietspaden (Ravel) of een actieroute door het bos. Hier bieden we voor elke smaak de juiste ervaring.